Sport - Foci

2016.12.23. 16:54

Videó: 17-ből 16 meccset megnyertek, mert senki sem mer kiállni ellenük!

Bár csak a portugál negyedosztályban futballoznak, a Canelas 2010 megérdemli a világ legfélelmetesebb csapata megnevezést. Az együttes ellen ugyanis szó szerint senki nem mer kiállni!

Bár csak a portugál negyedosztályban futballoznak, a Canelas 2010 megérdemli a világ legfélelmetesebb csapata megnevezést. Az együttes ellen ugyanis szó szerint senki nem mer kiállni!

Átszámolva több mint 200 ezer forintos bírság és 3–0-s vereség jár annak a klubnak, amely nem áll ki egy bajnoki találkozóra a portugál negyedik vonalban. Az ellenfelek azonban mégis inkább ezt az opciót választják, ha meglátják, hogy a Canelas 2010 a következő ellenfelük.

A csapat jelenleg 11 meccses győzelmi szériát halmoz, a bajnoki idényben pedig 17-ből 16 mérkőzését megnyerte. Köszönhetően többek közt annak, hogy tizenkét találkozón szó szerint nem volt ellenfelük, ugyanis nem voltak hajlandóak kiállni ellenük.

Ennek persze nyomós oka van: a Canelas 2010 fő taktikai eleme, hogy megverjék az ellenfelet. Szó szerint.

Az együttesben többek közt ott vannak a Porto legkeményebb ultrái is, akik csupán azért lépnek pályára, hogy fájdalmat okozzanak a riválisoknak.

A ligának egyelőre nincs válasza a Canelas stílusára, így nem zárható ki, hogy a klub a következő idényt már a harmadosztályban kezdi, s így a Portugál Kupában is elindulhat. És összetalálkozhat akár a Portóval...

Forrás: nso.hu.


Ha piros lapot mutatnak fel egy játékosnak, az általában nem sok jóval kecsegtet. Mégis vannak olyan pillanatok, amikor a játékvezető „ténykedése” enyhítheti magát a tényt és mosolyra is adhat okot.

Szédületes cselek, szokatlan megoldások, hatalmas pofára esések, no és 10 egészen bődületes gól. Őrült pillanatok, szenzációs megoldások és felejthetetlen gólok. 10 elképesztő pillanat a szép zöld gyepről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!