boon.hu video

2024.05.25. 19:30

Régi autócsodák és retró slágerek szórakoztattak Szirmabesenyőben (fotókkal, videóval)

A Szirmay-Kastély parkja adott otthont az idei Szinyei Majálisnak, amely számos szórakoztató programmal várta az érdeklődőket.

Boon.hu

Oldtimer autók kápráztatták el a közönséget

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

A napot a II. Szirmabesenyői Oldtimer Kiállítás és Szépségverseny nyitotta meg. A látogatók régi autócsodákat tekinthettek meg, és szavazhattak az általuk legszebbnek ítélt járműre. 

A gyerekeket különösen izgalmas programok várták: óvodások és iskolások műsora, akadálypálya, mászófal, szépségsátor és állatsimogató. A simogatás után azonnal meg is formálhatták a kedvenc állataikat lufiból. A tekerjünk áramot, tik-tok stick reflex játék és a páros bringaverseny is nagy népszerűségnek örvendett, ahol a kicsik és nagyok vidám és sportos hangulatban mérhették össze ügyességüket. A Miskolcz-Revital Táncsport Egyesület látványos műsora is lenyűgözte a közönséget. 

Délután már Sipos F. Tamás koncertje hangolta a közönséget, hangosan szólt a Trabanton szállni élvezet, majd a Super Troupers – Legendák nyomában produkció idézte fel a legnagyobb slágereket. Az este fénypontja a Magna Cum Laude koncertje volt, amelyre megtelt a tér. A zenekar fergeteges hangulatot teremtett, és a közönség együtt énekelte a jól ismert dalokat.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában