Sport - Foci

2012.03.20. 11:19

A Kazincbarcikai SC-nél nincs pánik

Négy forduló, négy vereség – ez a mérlege a KBSC NB II-es labdarúgó csapatának.

Négy forduló, négy vereség – ez a mérlege a KBSC NB II-es labdarúgó csapatának.

Eddig nem úgy megy a tavaszi idényben a sárga-kékeknek, ahogyan azt eltervezték. Kudarc kudarc hátán..., melynek következtében a gárda már a 13. helyre csúszott vissza és a kiesőzónába került.

– Pánikról szó sincs – mondta László János, a klub tulajdonosa. – Az tény, hogy a gyenge szereplés mindenkit megviselt, de a higgadtságunkat meg kell őriznünk. Annyit mondhatok, hogy keretünkben nem tervezek változást: azért sem, mert az egyiptomiaknak nem jött meg a játéknegedélyük, ennek következtében őket nem tudjuk itt tartani. Most két hazai mérkőzés következik számunkra. Abban bízom, hogy már a hét végén megszakad a rossz szériánk és kilábalunk a gödörből.

A Szeged 2011 és a Bp. Honvéd tartalék ellen minimum 4 pontot kell gyűjtenünk és ha ezt megtesszük, akkor visszakapaszkodunk a középmezőnybe.

Élvezi a bizalmat

A tulajdonostól azt is megkérdeztük, hogy az eredménytelenség miatt megrendült-e a bizalma Szabó János vezető edzőben, mire László János így felelt:

– Egy edző sikertelenség esetén mindig veszélyben van, de Szabó János élvezi a bizalmamat! Jó szakmai munkát végez és ráadásul jó ember, így egyáltalán nincs okom arra, hogy posztján változtassak. Hiszem és tudom, hogy magunkra találunk és meggyőződésem, hogy nem kell majd edzőt váltanunk.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!