Sport - Foci

2012.01.20. 14:19

Tavaszodik: itt a DVTK első edzőmeccse

A Diósgyőr csapatának idei első ellenfele a Kazincbarcika együttese lesz.

A Diósgyőr csapatának idei első ellenfele a Kazincbarcika együttese lesz.

A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata idei első előkészületi mérkőzését játssza szombaton 14 órától. A diósgyőri új műfüves pályán az NB II-es Kazincbarcikai SC lesz a piros-fehérek ellenfele.

– Az első edzőmeccs más lesz, mint a többi – tudtuk meg Benczés Miklóstól, a DVTK edzőjétől. – A különbség az, hogy ez alkalommal még csak 45-45 percnyi játéklehetőséget fog kapni minden labdarúgó, a következő edzőmeccstől kapnak teljes mérkőzésnyi terhelést. Ez alkalommal az az elvárás a játékosokkal szemben, hogy a hét során begyakorolt taktikai elemek minél nagyobb számban köszönjenek vissza.

Az újakról

Arra a kérdésünkre, hogy a DVTK-nál lévő két próbajátékos, a brazil Bernardo Frizoni da Cruz Diás és Vági András is csak 45-45 percnyi lehetőséget fog kapni, Benczés Miklós igennel felelt, azon érdeklődésünkre pedig, hogy rajtuk kívül várható-e új játékos felbukkanása, a következőket mondta:

– Semmi sem lehetetlen, de úgy vélem, hogy kicsi az esélye annak, hogy hirtelen betoppan valaki, és egyből szerelést húz. Tudom, hogy a szurkolók egy része türelmetlen, és nagyon várja, hogy a DVTK-hoz történő átigazolásról olvasson, de nekem az a véleményem, hogy nem vagyunk elkésve. A jelenlegi keretünk, amelynek erejét a jelenlegi ötödik hely jelzi, tulajdonképpen egyben van, zavartalanul készül, és ez nagyon fontos. Mivel a felkészülés döntő része még hátra van, hat hét van a bajnoki rajtig, van idő beépíteni egy a nem túl távoli jövőben érkező labdarúgót is.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!