Sport - Foci

2011.07.23. 20:42

Legalább 1000-en szurkolnak a DVTK-ért az Üllői úton

Miskolc, Budapest  - Fergeteges hangulat várható a vasárnapi FTC - DVTK meccsen, legalábbis a diósgyőri szurkolókon ezúttal sem fog múlni semmi. A mérkőzésről élőben tudósítunk vasárnap 18 órától a Borsod Online-on!

Miskolc, Budapest  - Fergeteges hangulat várható a vasárnapi FTC - DVTK meccsen, legalábbis a diósgyőri szurkolókon ezúttal sem fog múlni semmi. A mérkőzésről élőben tudósítunk vasárnap 18 órától a Borsod Online-on!A vendégbelépőket árusító miskolci Mini Olimpia sportboltban a szombati 12 órás záráskor 995 db belépőjegy fogyott el, de információink szerint a maradék 205 db biléta is rendelkezésre áll a vasárnapi meccs előtt azon piros-fehér szurkolók számára, akiknek eddig nem sikerült beszerezniük a tikettet. Értesüléseink szerint a jegyek iránt a diósgyőri klub biztonsági embereinél lehet érdeklődni a vendégszektor bejáratánál.

Auósok figyelmébe

A rendőrség a gépkocsikkal vagy autóbuszokkal érkező diósgyőri szurkolókat, hogy az M3 autópálya 52 KM-nél lévő Kerekharaszti pihenő MOL benzinkút parkolójában gyülekezzenek 1500 és 1530 óra között, innen legkésőbb 1530 órakor rendőri felvezetéssel kísérik a drukkereket a stadionhoz. Kérik, hogy aki önállóan érkezik, legkésőbb az is 1645 óráig érkezzen a Gyáli útra, ahol a vendégszurkolók gépjárművei parkolhatnak. A Gyáli útról a rendőrök fogják a drukkereket a szektorukba kísérni. További információ a parkolásról itt >>>

Vonatosoknak

A vasúti közlekedést választó piros-fehér hívek többsége a miskolci Tiszai Pályaudvarról 13.35 órakor induló sebesvonattal fog utazni, ahonnan a szurkolók a Keleti pályaudvarról - rendőrségi kísérettel - közelíthetik meg az Albert stadiont.

Demonstráció és koreográfia

A vasárnapi FTC - DVTK mérkőzésre koreográfiával készülnek a diósgyőri ultrák, de folytatják a tüntetésüket is az úgynevezett huligántörvény ellen. Részletek >>> 

- IM -


Miskolc - A köztudatban a tiltakozások pillanatnyilag úgy jelennek meg, hogy a szurkolók nem akarnak rendet a stadionokban, mivel az új törvény a rendbontást szigorúbban bünteti. Nem, egyáltalán nem erről van szó. - A Szurkolói Iroda közleménye.


Vasárnap 18 órától az Üllői úton vendégeskedik a DVTK a labdarúgó NB I 2. fordulójában.   


 A futballszurkolók tiltakoznak a sporthuliganizmusos törvénycsomag bevetése ellen.  


A Ferencváros ellen készülő DVTK NB I-es labdarúgócsapata péntek délelőtt tartotta az utolsó előtti edzését a vasárnapi meccs előtt.  


A remekül rajtoló Diósgyőri VTK a Ferencváros vendége lesz az NB I. 2. fordulójában. Várhatóan több száz piros-fehér fanatikus fogja biztatni Lippaiékat az Üllői úton, amely mérkőzésről a Borsod Online-on élőben tudósítunk vasárnap 18 órától. Ön szerint mi lesz a meccs végeredménye?   


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!