hirdetés

2021.10.15. 20:15

Milyen legyen az eljegyzési gyűrű?

A lánykérés minden férfi és nő életében a legjelentőségteljesebb, legemlékezetesebb esemény.

A pillanat, amikor a mély érzelmeket tettek követik, és a szerelmük életre szóló voltát először az eljegyzéssel, majd a házasságkötéssel pecsételik meg.

A lánykérés

Milyen egy tökéletes lánykérés? A lánykérés szabályai – szerencsére – nincsenek kőbe vésve. Sokak szerint romantikus módon, négyszemközt kell megtörténnie, míg mások a nyilvános, formabontó vagy extrém változatot preferálják. Ha igazán ismered a párod, akkor tudni fogod, hogy hol, mikor és hogyan kérd meg a kezét – miként szerzel neki felejthetetlen perceket. Akár a hagyományos, akár a modernebb lánykérés mellett döntesz – a bátorságon kívül -, egy dologra még biztosan szükséged lesz: ez pedig az eljegyzési gyűrű.

Az eljegyzési gyűrű

Nem összetévesztendő a jegygyűrűvel (karikagyűrűvel), amit majd az eljegyzés után közösen fogtok kiválasztani. Az eljegyzési gyűrűt a férfi adja meglepetésként a lánykérés alkalmával a kiválasztottjának, aki azt az esküvőig a jobb keze gyűrűsujján visel.

A lánykérő gyűrű, azaz az eljegyzési gyűrű magában hordozza az összetartozás vágyát, kifejezi a szerelmet, és kimondatlanul is feltesz egy kérdést, ami a további közös életre vonatkozik. Az eljegyzési gyűrű egy életre szóló szövetség megpecsételését jelképezi, ezért korántsem mindegy, hogy milyen jellemzőkkel rendelkezik.

Milyen egy mai eljegyzési gyűrű? Mire figyelj a választásnál?

Az eljegyzési gyűrűnek eszmei és érzelmi értéke van – a kiválasztása során ezért sohasem a pénzben kifejezett értéke számít. Hiába kerülne ugyanis százezrekbe, milliókba, ha teljesen eltér a szerelmed egyéniségétől.

Első szabály: mindig a párod személyisége, ízlése, stílusa szerint válassz – bizonyítva ezzel, hogy ismered őt annyira, hogy tudod, mi az, ami tetszik neki.

Fotó: martameisels.hu

Második szabály: a kiválasztott eljegyzési gyűrű legyen időtálló, egyedi, különleges.

Ezt a legkönnyebben akkor érheted el, ha szakítva a hagyományokkal, nem aranyból készült eljegyzési gyűrűt választasz, hanem nyitott vagy a modern alapanyagok iránt. A Marta Meisels Jewelry ékszer webáruházában és üzletében olyan különleges alapanyagokból készült eljegyzési gyűrűk közül választhatsz, amik igazán egyedi és modern viseletet eredményeznek. Az erős titán, a drágakővel díszített nemesacél, a gyémánt keménységű tungsten, a karbon, kobalt-króm, a tantál gyűrűk magas minőséggel rendelkeznek.

Miért érdemes különleges alapanyagokból készült eljegyzési gyűrűt választani?

A mai, modern, különleges alapanyagokat több szempontból is érdemes választani:

  • Nagyon magas minőséget képviselnek
  • Időtállóak – keményebbek és tartósabbak a nemesfémeknél
  • Jobban ellenállnak a napi használatból származó sérüléseknek
  • Antiallergének – így ellentétben a nemesfémekkel, nem okoznak allergiás bőrreakciót
  • Esztétikus megjelenésűek
  • Egyedi ékszerek készíthetőek belőlük, formabontó designt jelentenek
  • Könnyen tisztíthatóak
  • Mi kell egy tökéletes lánykéréshez? Tökéletes eljegyzési gyűrű mindenképp...

    (PR cikk)

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában