Hirdetés

2024.03.14. 12:23

Két évtized rozsdamentesen, 20 százalék kedvezménnyel

Húsz éves az ATInox Plusz Kft. Születésnapi akciójuk keretében most 20 százalék kedvezményt adnak a webshopon megrendelt rozsdamentes korlát alkatrészekre.

Aki március 31-ig webshopjukon rendel a rozsdamentes alapanyagok kategóriákból, az 20 százalék kedvezménnyel tudja megvásárolni az alkatrészeket.

Az alapanyagok összeszerelés nélkül megvásárolhatóak, amik otthon könnyen összeszerelhetőek, melyhez nem szükséges túl nagy szakértelem, aki mégis igényli, annak az ATInox minden segítséget megad.

Ha valaki személyesen szeretne bejönni hozzánk, természetesen arra is van lehetőség! Ebben az esetben, az akcióra való hivatkozással, minimum egy méter komplett rozsdamentes korlát rendszer vásárlásakor él a 20 százalék születésnapi kedvezmény. Emellett ajándék tervezést is felajánlunk, vagyis a vásárló elképzelése alapján összerakjuk neki a rendszert, amit már csak fel kell szerelnie” – áll az ATInox szülinapi ajánlatában.

20% - 2

Cégadatok: ATInox Plusz Gyártó Szerelő és Kereskedelmi Kft

Alapanyag beszerzés, értékesítés és gyártás: 3526, Miskolc, Huszár utca 2.

Alapanyag kiszolgálás: Hétfő - Csütörtök 7:00 - 15:00, Péntek 7:00 - 12:00

Gyártás ügyintézés: Hétfő - Csütörtök 6:00 - 14:00, Péntek 6:00 - 11:30

Webshop: https://atinox.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában