Hirdetés

2023.10.25. 00:00

Alapozza gyermeke jövőjét nemzetközi színvonalú tudásra!

Látogasson el és szerezzen betekintést az Avalon Nemzetközi Iskolába az intézmény nyílt napjainak egyikén.

PR cikk

A Cambridge-i módszerre épülő Avalon International School (AIS) november 6-tól november 10-ig nyílt napokon ismerteti az érdeklődő szülőknek az intézmény óvodai, általános iskolai és gimnáziumi nevelési és oktatási programját, a felvételi eljárásmódot, illetve az átiratkozás lehetőségeit.

Az Avalon Nemzetközi Iskola immár ötödik éve biztosítja a diákközpontú, családias, minőségi nemzetközi Cambridge-i rendszerre épülő oktatást és nevelést azon diákok számára, akik már egészen pici kortól nemzetközi környezetben, cambridge-i színvonalon és projekt alapú oktatásban szeretnék tanulmányaikat folytatni. 

Az intézmény évről évre bővül, az idei tanévet már 112 diákkal – 3 óvodai csoporttal és 5 általános iskolai osztállyal – nyitották meg.  Diákjaik angol nyelven történő, legmagasabb színvonalú, 21. századnak megfelelő neveléséről és oktatásáról a nyolc országból érkezett 16 pedagógus gondoskodik. 

Az AIS által képviselt alapértékek építőkövekként szolgálnak a diákjaik, a családjaik és az egész közösség számára. Célkitűzésük az, hogy egy olyan intézményi kultúrát és környezetet fejlesszenek, amelyben mind a gyermekek, mind a pedagógusok a lehető legjobbat tudják nyújtani. Céljuk, hogy az AIS minden tagja – diákok és pedagógusok egyaránt – képesek legyenek kihozni magukból a bennük rejlő potenciált, így magabiztos, felelőségteljes, reflektív, innovatív és elkötelezett tagjai legyenek az Avalon Nemzetközi Iskola közösségének. 

 
 

Oktatásuk szerves részét képezi a brit óvodai program, illetve a Cambridge-i iskolai tantárgyak és módszer. Az intézmény – amelyben az oktatás angol nyelven folyik – kiemelt hangsúlyt fektet a további nyelvek megismertetésére, mint a francia és spanyol nyelvoktatásra, illetve a heti öt magyar nyelv és irodalom tantárgy biztosítására, hiszen az AIS Magyarországon jegyzett, OM azonosítóval rendelkező intézmény.     

 
 

Az Avalon Nemzetközi Iskola nem csupán egy intézmény, hanem egy közösség, ahol a tanulás nem korlátozódik az osztályterem falai közé. Az iskola életét számos klubfoglakozás, esemény és program színesíti, ahol a diákok összekapcsolhatják a tudást a valós élettel. 

 

Az érdeklődők a nyílt napokon nyerhetnek betekintést az intézmény életébe és az oktatási módszereikbe november 6-tól november 10-ig 16:30 és 17:30 között. A nyílt napokhoz az intézmény előzetes regisztrációt kér, melyet a szülők az iskola honlapján lévő Nyílt Napok Időpontfoglalás jelentkezési felület kitöltésével tehetnek meg https://www.ais.hu/nyilt-napok-az-ovodaban-es-az-iskolaban/

További információt a www.ais.hu vagy az [email protected] email címen kérhetnek az érdeklődők.

Óvodától az egyetemig az AIS-ben, Cambridge-i módszerrel. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában