Hirdetés

2023.10.04. 09:59

A Telekom legnagyobb vidéki üzletét nyitotta újra a Miskolc Plazában

Október 2-án hétfőn ünnepélyes keretek között nyitotta meg felújított üzletét a Telekom a Miskolc Plazában, az eseményen részt vett dr. Ignácz Dávid, Miskolc város jegyzője és Kozma Viktor, a Magyar Telekom Nyrt. Észak-magyarországi régióvezetője is.

Kozma Viktor a Magyar Telekom Észak-Magyarországi régiójának vezetõje

A megújult üzlet másfélszer nagyobb alapterületen, az üzletközpont földszintjén, hosszabb nyitvatartással (hétfőtől szombatig 9 és 20 óra között, vasárnap 10 és 18 óra között) várja ügyfeleit.

Az üzletbe látogató, telefonjukon a Telekom Alkalmazást bemutató ügyfeleket október 8-áig kávéval látják vendégül.

Megújított üzleteik belső kialakításánál, így a Miskolc Plazában lévő üzlet esetében is figyeltek arra, hogy organikus és újrahasznosított alapanyagokat használjanak. Emellett ezekben az üzleteikben élő zöld fallal várjuk ügyfeleiket, amely nem csak szép, de a levegő minőségét is javítja. Az üzletbelső kialakításában törekedtek a fenntartható anyagok használatára: a padló organikus anyagból készült, PVC mentes festéket és dekorelemeket használtak – az egyik falon Miskolc nevezetességeit megjelenítve - a megvilágítást pedig újrahasznosítható LED lámpákkal biztosítják.

„Büszke vagyok rá, és köszönöm kollegáimnak, partnereinknek, hogy újabb fenntartható Telekom üzletet adhattunk át a korábbinál nagyobb alapterületen a Miskolc Plazában. Olyan üzletet alakítottunk ki, amely az ügyfélkiszolgálás mellett kollegáink számára is inspiráló környezetet biztosít, és ahol a lakossági ügyfeleink kiszolgálásán felül dedikált figyelmet kapnak üzleti ügyfeleink is.” - mondta a megnyitón Kozma Viktor, a Magyar Telekom Észak-magyarországi régióvezetője.

A Telekom fenntarthatósági stratégiájának részeként az üzletekben már nem használnak szórólapokat és csak akkor nyomtatnak, ha feltétlenül szükséges, ill. ha az ügyfél azt kifejezetten kéri. A Telekom Mobildonor programja keretében üzleteikben is gyűjtik a már nem használt, de működőképes okostelefonokat, amiket felújítást követően eljuttatják alapítványi partnereik segítségével azoknak, akiknek igazán szüksége van rá. Üzlethálózatukban csak újrahasznosított papírból készült táskákat adnak ügyfeleinknek a vásárolt eszközökhöz, valamint lehetőség van papírzacskó helyett többször használható, PET palackokból újrahasznosított táskában (térítés ellenében) is hazavinni a megvásárolt termékeket.

Felelős szolgáltatóként a Telekom azt is célul tűzte ki, hogy elérhető és akadálymentesen használható üzletekkel álljanak ügyfeleik rendelkezésére. A digitális csatornáikon kívül számos üzletükben biztosítják a személyes jelenlétet igénylő ügyintézést fogyatékkal élő ügyfeleik részére. A Miskolc Plazában található Telekom üzlet mozgáskorlátozott ügyfelei számára akadálymentesített és hallássérült ügyfelei számára munkanapokon díjmentesen elérhető a KONTAKT jelnyelvi tolmácsszolgáltatás.

A Miskolc Plazában újra nyílt üzlet megnyitásával egyidőben a Széchenyi utcai Telekom üzlet megszűnt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában