Hirdetés

2022.09.05. 14:23

Maradjunk körforgásban!

Hulladék roadshow a BMH Nonprofit Kft.-vel.

Az alábbiakban a BMH Nonprofit Kft. sajtóanyagát tesszük közzé:

Kedves Pedagógusok! 

Hulladék roadshow-nk keretében Borsod-Abaúj-Zemplén megye több településén megfordultunk szemléletformáló játékainkkal, mely során a kisebbek és nagyobbak játékos formában sajátíthatják el a hulladék megfelelő elhelyezését és a környezetvédelem alapjait. Legyen szó rendhagyó osztályfőnöki óráról vagy tematikus napról, számíthatnak ránk szemléletformálási programjainkkal. Óriás társasjátékaink megfelelő eszközök lehetnek a hulladékgazdálkodás és a környezetvédelem megismertetéséhez. Ha szeretnék, hogy animátoraink az Önök intézményét is meglátogassák, vegyék fel velünk a kapcsolatot a lazar.dorina@bmhnonprofit.hu e-mail címen. 

 
 

A BMH Nonprofit Kft. 2018. január 1-től látja el a hulladékgazdálkodási közszolgáltatáshoz kapcsolódó feladatokat Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Fő tevékenységünk a települési hulladék gyűjtés és szállítás, ami során fontosnak tartjuk, hogy a megye lakossága azonos műszaki tartalmú szolgáltatást vehessen igénybe. A vegyes-, szelektív-, zöld-, üveg- és lomhulladék szállítás a teljes szolgáltatási területünkön házhoz menő rendszerű. Közszolgáltatóként szem előtt tartjuk a hulladék lerakásának minimalizálását, a környezetszennyezés elkerülését és a keletkező hulladék csökkentését. Célunk a hulladék minél magasabb arányú hasznosítása, amivel a keletkezett hulladék körforgásban maradhat. A 347 településből álló szolgáltatási területünkön összesen 15 hulladékudvar és 10 ügyfélszolgálati iroda található. A lakosság hulladékgazdálkodás iránti érzékenyítéséhez 2021. decemberétől már az egyik legnagyobb közösségi médiafelületen is elérhetőek vagyunk, ahol hulladékos zöld tippeket osztunk meg oldalunk követőivel. Kiemelt fontosságú célként kezeljük a természeti környezet védelmét és a lakosság érzékenyítését a hulladékgazdálkodás iránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában