hirdetés

2021.11.12. 13:08

Történelem érettségi gyorstalpaló

Javíts a jegyeiden, akár egy héten belül a történelem érettségi gyorstalpalóval. Amennyiben az utolsó pillanatra hagytad a felkészülést, nem volt időd tanulni, akkor ez a tökéletes lehetőség, hogy ebből a tárgyból is jó jegyet szerezhess. Akkor is jó megoldás, ha nincs időd a tételekkel bíbelődni, illetve átnyálazni a tankönyvet, hiszen a vázlat mindenben segítséget nyújt a számodra!

Forrás: rubicon-mesterkurzus.com

De vajon mire jó még a gyorstalpaló? Cikkünkben részletesen beszámolunk erről!

Mindjárt itt az érettségi!

A napok és a hetek gyorsan telnek, és csak arra leszünk figyelmesek, hogy mindjárt itt a vizsga, ami hatással van az egyetemi felvételire is. Sokan nem tulajdonítanak nagy jelentőséget az érettséginek, akadnak azonban olyanok is, akik véresen komolyan veszik a tanulást. A kettő között is találhatunk diákokat, ők azok, akik az utolsó pillanatra hagynak mindent, mert egyszerűen nincs idejük vagy energiájuk kidolgozni és bemagolni a tételeket.

A Rubicon Történelem Érettségi Mesterkurzus gyorstalpalót pontosan nekik találták ki. Ennek köszönhetően megkapnak minden tétel részletes vázlatát, illetve a legfőbb fogalmakat és a fontos évszámokat és neveket egyaránt. Minden az interneten keresztül jut el hozzájuk, így még az otthon melegében is készülődhetnek a májusi megmérettetésre.

A letölthető formátumot bárhová magaddal viheted akár te is, akár a házon belül, akár azon kívül. Ennek köszönhetően ráadásul szinte azonnal elkezdheted a tanulást, semmi sem akadályoz meg téged, hogy sikeresen teljesíthesd az érettségit.

Mi vár rád a Rubicon Mesterkurzuson?

Ahogy már említettük, minden tétel vázlatát kézhez kapod, így ezzel már nem kell foglalkoznod, csak a tanulásra kell fókuszálnod. Átismételheted az összes anyagot, akár az utolsó pillanatban, hangsúlyt fektethetsz a nehezebb anyagokra, akár középszinten, akár emelt szinten szeretnél vizsgázni. Mivel a jegyzetek már megvannak, így pár nap alatt elsajátíthatod a legfontosabb dolgokat.

A gyorstalpaló ráadásul bevezet az esszéírás világába, amit akár két óra alatt is elsajátíthatsz, így minden tudás a tiéd lesz egy jeles osztályzathoz. Nem kell többé aggódnod, hogy nem megy a fogalmazás, hiszen segítenek úgy összeállítani a mondatokat, hogy azok a lehető legtöbb pontot érjék majd. Végre tökéletes rövid és hosszú, illetve komplex esszét varázsolhatsz a tanárod elé. A felkészülés során ugyanis a kurzuson kijavításra kerülnek ezek az alkotások, megtudhatod, mi és mennyi pontot érne az érettségin.

Emellett végre maximális hatásfokkal alkalmazhatod a töriatlaszt is. Ami tehát eddig fejtörést okozott, az többé nem lesz gond!

Történelem érettségi gyorstalpalóra való jelentkezés

Amennyiben most jelentkezel, kapsz egy vizsgataktika felkészítő videókurzust is, aminek hatására sokkal egyszerűbben tanulhatod meg azt, hogyan is érdemes esszét írni. A típushibák elkerülésével pedig még közelebb kerülhetsz a jeles osztályzathoz. A weboldalon keresztül rendkívül egyszerűen tudsz jelentkezni és fizetni, hogy akár azonnal le tudd tölteni a pdf fájlokat.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában