Ózd hírei

2018.01.19. 15:03

Hagyomány, hogy összeülnek az ózdi járás vezetői

Borsodnádasd - Borsodnádasdon egy asztalhoz ültek az ózdi járás polgármesterei.

Borsodnádasd - Borsodnádasdon egy asztalhoz ültek az ózdi járás polgármesterei.

Az új esztendőt zsíros kenyérrel, lila hagymával és teával kezdték az ózdi járás településeinek polgármesterei. Most már nyolcadik esztendeje hagyomány, hogy januárban összeülnek a városok és a falvak vezetői. Az eseményen a tapasztalatcsere mellett aktuális napi ügyek és természetesen az uniós pályázati lehetőségek is szóba kerültek azok után, hogy összefoglalták a mögöttünk hagyott időszak eredményeit.

Riz Gábor országgyűlési képviselő a kötetlen beszélgetés során kiemelte: az elmúlt két évben Ózdnak mintegy 10,5 milliárd forint uniós pályázati és állami támogatást hagytak jóvá a döntéshozók. A térségben pedig több mint 13 milliárd forint felhasználásával tudnak fejleszteni az önkormányzatok, cégek, vállalkozások, civil szervezetek, ami nagyon komoly segítséget nyújthat abban, hogy a város és vonzáskörzete tovább fejlődjön az előttünk álló években.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!