Ózd hírei

2016.05.31. 12:42

Nagyot szólt a Hooligans Ózdon

Ózd - A Jazzparádé főszervezője szerint a hétéves munkának most már látszik az eredménye.

Ózd - A Jazzparádé főszervezője szerint a hétéves munkának most már látszik az eredménye.

Abszolút jó döntés volt az idei Ózdi Jazzparádéba populáris, a közönség által is kedvelt fellépőt csempészni. Az idén 20 esztendős Hoo­ligans élő koncertjére ugyanis szépen megtelt az egykori kohászat területén az erőmű és a fúvógépház közötti terület. A rockbanda hosszú évek után tért ismét vissza Ózdra, ezért az érdeklődés óriási volt. Több ezren szórakoztak a kétórás koncerten, ám azt megelőzően is komoly érdeklődés mutatkozott a rendezvény iránt.

– Hetedik éve dolgozunk ezen a kétnapos programon, és most már azt érzem, hogy kezdünk átfordulni. Az emberek fogékonyak az élő zenére, még a jazzre is, annak ellenére, hogy sokan még mindig rétegműfajnak tartják – fogalmazott Dancsok Tamás, a VII. Ózdi Jazzparádé szervezője. – Idén is sajnáltam, hogy a Rombauer Színpadot nem tudtuk igénybe venni, de szerencsére a Skanzennél egy olyan helyszínt találtunk, ami talán hosszú évekre megoldhatja a problémánkat. Nagy összefogás eredménye volt ez a hétvége, ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki segítséget nyújtott nekünk.

A VII. Ózdi Jazzparádén idén is utcazenészek adták meg az alaphangulatot, majd az Olvasóban megnyitották a Benkó Emlékház gyűjteményéből összeállított tárlatot, majd fergeteges koncertet adott a Benkó Emlékzenekar. Másnap a szabadtéri színpadon három jazzbanda szórakoztatta a közönséget, majd a Hooligans zárta az eseményt.

- ÉM-ME -


Ózd - Ózd több pontján utcazenészek szórakoztatták a lakosságot az idei Jazzparádé nyitó programján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!