Ózd hírei

2012.11.02. 10:23

Most már kellenek a pontok

Ózd - Két idegenbeli rangadó után, szombaton ismét hazai körülmények között lép pályára az Ózdi KC férfi kézilabda csapata.

Ózd - Két idegenbeli rangadó után, szombaton ismét hazai körülmények között lép pályára az Ózdi KC férfi kézilabda csapata.A piros-kékek november 3-án a Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE ellen gyarapíthatják az eddig megszerzett pontok számát. Ebben bízik Váczi Sándor, vezetőedző is. Az NB I/B keleti csoportjának hetedik fordulójában 18 órától találkozik egymással a két csapat a Városi Sportcsarnokban.

- Az elmúlt mérkőzéseken elszenvedett szoros vereségek ellenére úgy gondolom: nem dőlt össze a világ Váczi Sándor, az Ózdi KC vezetőedzője. - Sokkal erősebb anyagi háttérrel és játékoskerettel rendelkező ellenfelekkel szemben maradtunk alul. A csapatnak az Eger, a Mezőkövesd és a Balmazújváros ellen is volt tartása, még ha a pontok el is maradtak. Mostantól viszont hazai pályán tovább kell gyűjteni a győzelmeket. A Hajdúnánást az eddigi negatív eredménysorától függetlenül nem szabad félvállról venni.  Kettős játékengedéllyel ugyanis Gyöngyösről erősítettek, így masszív csapat lett belőlük. Az elmúlt fordulóban az Egert alaposan megszorongatták, már öt góllal is vezettek ellenük. Végül ugyan kikaptak, de ez számunkra is figyelmeztető jel lehet. Nagyon bízom benne, hogy a szurkolóink továbbra is mellettünk állnak, és egy újabb sikerrel megszilárdíthatjuk a helyünket az élcsapatok mögött.

- ME -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!