Ózd hírei

2012.11.30. 13:26

Csak a győzelem elfogadható

Ózd - A zsinórban elszenvedett három vereség után, győzelmi tervekkel lép pályára az Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda csapata.

Ózd - A zsinórban elszenvedett három vereség után, győzelmi tervekkel lép pályára az Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda csapata.A piros-kékek a Keleti csoport 11. fordulójában az eddig még pont nélkül álló Hajdúböszörményt fogadják a Városi Sportcsarnokban. Az őszi idény utolsó mérkőzésére szombaton 18 órakor kezdődik.

- Az elmúlt hetekben nem a szebbik arcát mutatta a csapat, ám mi is valljuk a minden jó, ha jó a vége elvet. A táblázaton elfoglalt helyezések és az erőviszonyok alapján mi számítunk a találkozó esélyesének - jelentette ki Váczi Sándor, az Ózdi KC vezetőedzője. - A Hajdúböszörmény 0 pontja azonban senkit ne tévesszen meg. A szombati ellenfelünk többször is csupán egy góllal maradt alul aktuális ellenfelével szemben, sőt még élcsapatokat is meg tudta szorongatni. Ettől függetlenül bízom a fiúkban és az elvégzett közös munkában. Nagyon remélem, hogy győzelemmel búcsúzhatok a klubtól, hiszen az Ózdi KC felnőtt együttesénél ez lesz az utolsó bajnoki mérkőzésem.

- ME -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!