Ózd hírei

2012.11.16. 11:31

A napi forma dönthet

Ózd - Idén márciusban is szoros volt. Nagy szoros.

Ózd - Idén márciusban is szoros volt. Nagy szoros.Már csak alig néhány másodperc volt hátra, amikor 23-23-ra állt egymással az Ózdi KC és a Békés. A végén Kocsis Róbert döntött, az észak-borsodiak. Azóta eltelt néhány hónap, de a két csapat szombati összecsapása ismét nagy csatát hoz a Városi Sportcsarnokban. A férfi kézilabda NB I/B keleti csoportjának 9. fordulójában este hat órakor kezdődik az összecsapás.

-  Emlékezhetünk rá, hogy tavasszal mennyire kiélezett és szoros mérkőzést játszottunk a Békéssel - mondta Váczi Sándor, az Ózdi KC vezetőedzője. - Azt a mérkőzést az utolsó másodpercben lőtt góllal sikerült megnyernünk. A két csapat ebben a szezonban is nagyjából egyforma erőt képviselt. Ezt a táblázaton elfoglalt helyezések és az eredmények is igazolják. Igyekeztünk a lehető legjobban felkészülni az előttünk álló feladatra, mert szeretnénk megtartani a helyünket közvetlenül az élcsapatok mögött. A Békés egy nagyon jól összerakott, évek óta együtt kézilabdázó, rutinos együttes. Úgy gondolom, hogy szombaton az adott napi forma dönthet a találkozón. Bízom benne, hogy a szurkolók támogatását ismét sikerül pozitív értelemben hasznosítani, és újabb győzelemmel örvendeztethetjük meg a szépszámú ózdi publikumot.

-ME-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!