Ózd hírei

2012.10.12. 10:11

Semlegesíteni a kulcsembereiket

Ózd - Ózdon a jó folytatásban bíznak. Eddig három mérkőzésből három győzelem az Ózdi KC mérlege a férfi kézilabda NB I/B-ben.

Ózd - Ózdon a jó folytatásban bíznak. Eddig három mérkőzésből három győzelem az Ózdi KC mérlege a férfi kézilabda NB I/B-ben.Az előttünk álló hétvégén presztízscsata következik, hiszen szombaton 18 órától a szomszédvár Eger látogat Ózdra. A tavalyi idényben a hevesiek mindkétszer legyőzték a piros-kékeket, de az új bajnokságban egy jóval egységesebb Ózdi KC-val találják majd magukat szemben.

- Jól kezdtük a bajnokságot, de most jönnek majd az igazán erőfelmérő mérkőzések – szögezte le Váczi Sándor, az Ózdi KC vezetőedzője. - Az első komoly rangadónkat hazai pályán a jó formában lévő egriek ellen játsszuk. Tudom, hogy a szurkolók részéről felfokozott a várakozás, hiszen eddig hibátlanul menetel a csapat. Saját közönségünk előtt ezúttal sem lehet más célunk, mint a két pont begyűjtése. Ehhez azonban mindenkinek a tudása legjavát kell nyújtania. Az egyéni képességeket nézve az Eger kulcsemberei előrébb tartanak nálunk, de csapatszinten a közönség támogatását kihasználva legyőzhetjük a hevesieket. Talán az ellenfelünkben még élénken él a néhány héttel ezelőtti torna, amikor saját pályájukon kilenc góllal győztük le őket. Figyelmeztettem a fiúkat, hogy ez a mérkőzés teljesen más lesz. Az Eger nyert Mezőkövesden és eddig csupán egy pontot vesztett. Meg kell próbálnunk a gólerős kulcsembereiket semlegesíteni, és rájuk erőltetni a saját akaratunkat. Ha ez sikerül, akkor ismét egy szép estét szerezhetünk a drukkereinknek.

-ME-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!