Ózd hírei

2012.10.05. 10:42

Nem lehetetlen küldetés

Két győzelem után újabb idegenbeli mérkőzés vár az Ózdi KC együttesére.

Két győzelem után újabb idegenbeli mérkőzés vár az Ózdi KC együttesére.A piros-kékek az NB I/B-s bajnokságban szombaton 18 órától Balassagyarmaton vendégszerepelnek. A nógrádiak jelenleg egy ponttal állnak a Keleti csoportban. A nyitó fordulóban hazai pályán három góllal kikaptak a Mezőkövesdtől, majd 22-22-es döntetlent értek el Egerben. José Savon nélkül is stabil csapatnak tűnik a Gyarmat, de az Ózdi KC a két pont megszerzéséért lép pályára ezen a hétvégén is.

- Amint megismertük az őszi sorsolásunkat az első négy mérkőzést, és az utána következő kettőt rögtön összekapcsoltuk. Egyértelműen úgy terveztünk, hogy nyolc ponttal rajtolunk a bajnokságban, ebből négyet már sikerült megszereznünk – mondta Váczi Sándor, az Ózdi KC vezetőedzője. - Lajosmizsén magabiztos volt a csapat, a Gödöllő ellen pedig kis szerencsével és szívvel nyertünk. Szombaton Balassagyarmaton kell folytatni ezt a sorozatot, ami soha nem egyszerű. A nógrádi légkörben nagyon nehéz dolga van a mindenkori vendégcsapatnak. Ráadásul a szalagszakadást szenvedett Ponyi Zoltánra hónapokig nem számíthatunk, tehát tovább csökkent a bevethető játékosok száma. Ettől függetlenül nem lehetetlen küldetés a nógrádi kirándulásunk. Egy Savonnal mégis gyengébbek lettek a tavalyihoz képest, szerintem szoros és izgalmas mérkőzést fog vívni egymással a két együttes. Jó lenne a végén ismét örülni, mert szeretnem ha a játékosaim vidám hangulatban zárják a hétvégi fellépést.

-ME-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!