Ózd hírei

2012.10.19. 10:13

Méltóképpen képviselni Ózdot

Ózd - Az álomszerű bajnoki nyitányt követően egy kicsit megtorpant az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata.

Ózd - Az álomszerű bajnoki nyitányt követően egy kicsit megtorpant az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata.A piros-kékek az elmúlt napokban a bajnokságban és a Magyar Kupában is kikaptak az Egertől. Az élet azonban nem áll meg, hiszen már most szombaton nagyon fontos, és a presztízs szempontjából is kiemelt találkozó következik. A tavaly még NB I-es Mezőkövesdi KC otthonába látogat Váczi Sándor együttese. A dél-borsodiakkal az elmúlt öt évben nem játszott az Ózdi KC tétmérkőzést, most ennek is eljön az ideje. A meccs háromesélyes, hiszen mindkét oldalon nehézségekkel küzdenek a szakvezetők.

- Ez az Ózdi KC mind a mai napig azért él és létezik, hogy ezt a települést a bajnoki mérkőzéseken megfelelő szinten, és a szurkolók által is vállalható módon képviselje. A szerdai kupameccs nem ilyen volt, remélem jól megtévesztettük vele a mezőkövesdi szakvezetést - vélekedett Váczi Sándor, az Ózdi KC vezetőedzője. - Természetesen a borsodi rangadó hangulatában is egészen más lesz. Az is biztos, hogy a csapatom jobb felfogásban fog kézilabdázni.  Talán egy picit megkönnyíti a dolgunkat, hogy kulcsemberek estek ki az MKC-ból, igaz nekünk is nagyon hiányzik a sérült Ponyi Zoltán játéka. A csapat tudja már az idegenbeli siker receptjét, még akkor is, ha más szintet képviselő csapatok otthonából hoztuk el eddig a két bajnoki pontot. Tény, hogy egy picit gödörben vagyunk, hiszen egymás után kétszer is kikapunk az Egertől. Ettől függetlenül bízom abban, hogy Mezőkövesden tisztesen helyt állunk, és egy remek hangulatú mérkőzést játszunk a csoport másik borsodi csapata ellen.

-ME-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!