Ózd hírei

2011.05.05. 10:16

Vigyázat! Álügynökök házalnak

<p>Ózd - Házaló álügynökök járják az ózdi távfűtéses lakásokat. Azzal az ürüggyel, hogy fűtés korszerűsítés címen szerződéskötést kínáljanak, és többtízezer forintos előleget vegyenek föl.</p>

Tudomásunkra jutott, hogy Ózdon néhány idős házaspártól már csaltak ki pénzt. A helyi Távhő Kft. egy közleményben hívja föl a lakosság figyelmét az utóbbi napokban tapasztalható jelenségre. Az írásban az áll: ezek a személyek nem az Ózdi Távhő Kft. munkavállalói, a cég semmilyen kapcsolatban nincs velük. Éppen ezért felhívják a fogyasztók figyelmét, hogy ilyen esetekben megfelelő körültekintéssel járjanak el, előleget, foglalót pedig semmi esetre ne fizessenek ki. Az Ózdi Távhő Kft. egyébként saját fűtés korszerűsítési programot indított, erről kizárólag a társaság Zrínyi úti telephelyén nyújtanak felvilágosítást. A házaló ügynököknek semmi közük nincs a céghez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!