Sajátos vélemény

2024.04.13. 07:26

"Szégyen a hazám" - véli Magyar Péter tüntetésének felszólalója

A Svájcban élő Keresztesi Péter az ukránok mellé állva nevezte szégyennek Magyarországot. A tüntetés felszólalója korábban még Márki-Zay Pétert támogatta - írja a Magyar Nemzet.

MW

Magyar Péter ügyvéd az általa meghirdetett Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért című rendezvény gyülekezőhelyén a fővárosi Deák Ferenc térnél 2024. április 6-án

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Szégyennek nevezte a saját hazáját a Magyar Péter tüntetésén felszólaló, vele és a szintén külföldről hazalátogató Láng Balázzsal fotózkodó Keresztesi Péter - számol be róla a lap.

Magyar barátja 2022-ben, a magyarországi választások előtt Orbán Viktornak üzenő Zelenszkij videóját osztotta meg azzal a felirattal, hogy „szegyen a hazam”, a sajátos véleményt pedig egy ukrán és egy uniós zászlóval látta el.

 

Amint arra sokan emlékezhetnek, Volodimir Zelenszkij először a magyarországi kampány utolsó heteiben bírálta élesen egy nyilatkozatban Magyarországot és Orbán Viktor miniszterelnököt. 

Magyar Péter rendezvényének felszólalója régóta 2022-ben még Márki-Zay Pétert támogatta, és többször megosztotta a momentumos Szemző Áron bejegyzéseit.

 

A teljes cikk ITT olvasható.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában