Lebukás

2024.04.12. 08:11

Magyar Péter tanácsadójaként tünteti fel magát a balliberális háttérember

Láng Balázs egy friss interjúban arról beszélt, nincs kapcsolata Magyarral, ehhez képest egy Facebook-csoportban Magyar Péter közeli tanácsadójaként tünteti fel magát – hívja fel a figyelmet a Magyar Nemzet.

MW

Láng Balázs Magyar Péterrel ölelkezett a tüntetésen

Forrás: Blikk.hu képernyőfotó

Láng Balázs egy friss cikk szerint megpróbálta kimagyarázni saját szerepét, egyúttal Magyar Péter külföldi támogatását, de kísérlete nem járt sikerrel – olvasható a Magyar Nemzet cikkében.

Láng neve a napokban került újra elő idehaza, mégpedig amiatt, mert amint az a Blikk felvételén jól látható, őt ölelgette Magyar Péter a múlt hétvégi tüntetésen, a színfalak mögött. Láng Balázst korábban is szoros szálak fűzték a baloldalhoz, néhány évvel ezelőtt például Márki-Zay Péterért rajongott, 2019-ben az MSZP kampányának egyik kulcsembereként dolgozott, 2007-ben, a Gyurcsány-kormány idején pedig a soha meg nem épült kormányzati negyedért felelős kommunikációs igazgató volt.

A Magyar Hang tegnap közölt egy írást, amelyben Láng azt állította: nincs formalizált kapcsolata Magyar Péterrel, és a demonstráción találkozott vele életében először, két másodpercre.

Ehhez képest Láng egy Magyar Pétert támogató Facebook-csoportban mozgósít a külföldi magyarok között, ennél is beszédesebb, hogy Magyar Péter közeli tanácsadójaként tünteti fel magát.  

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

Menczer Tamás: Az ilyen találjon csak haza a baloldalra!

„Mi ennek a csávónak az eredete, a története, a kezdete?” – tette fel a kérdést Magyar Péterrel kapcsolatban Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára feltöltött videóban. 

„Vagy tíz évig eltette a nagy lét, aztán meg felvette a feleségét. Ez a hős tette” – mutatott rá a kommunikációs igazgató. Hozzátette: mindeközben Magyar Péter a fiatalkori Orbán Viktorhoz hasonlítja magát.

Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője, aki Menczer Tamás beszélgetőpartnere volt a felvételen, arra is emlékeztetett, hogy Magyar Péter már Michael Jacksonhoz is hasonlította magát.

„Magyar Péter eredettörténete az, hogy nagy pénzeket tett el éveken vagy akár évtizedeken keresztül, utána pedig diktafonnal fölvette a feleségét, közben pedig terrorizálta, és utána azt mondja, hogy ő a hős” – hangsúlyozta Menczer Tamás. Majd kiemelte:

„Az ilyen találjon csak haza a baloldalra, mi meg elmondjuk, hogy kicsoda, aztán majd az emberek döntenek június 9-én.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában