Alapjogokért Központ

2023.06.28. 11:54

Sorosék rövid pórázon tartják a háborúpárti baloldalt

A Gyurcsány-koalíció – kiegészülve a Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Mozgalommal – egy előre kidolgozott, globális-nemzetközi finanszírozási rendszerrel a háta mögött készült a 2022-es országgyűlési választásokra – fogalmaz Zila János elemző az Alapjogokért Központ honlapján megjelent írásában.

MW

Márki-Zay Péter, hat ellenzéki párt közös miniszterelnök-jelöltje (első sor, b2), mellette Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője, az ellenzéki összefogás országgyűlési képviselőjelöltje Budapest 10. választókerületében (első sor, b), Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke (b2), Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke (k), Iványi Gábor lelkész, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség alapítója (j3), Donáth Anna, a Momentum elnöke (j2), Jakab Péter, a Jobbik elnöke (j) az Egységben Magyarországért nagygyűlésén Budapesten, a Műegyetem rakparton 2022. március 15-én

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

A Nemzeti Információs Központ titkosszolgálati jelentése igazolja azt, ami már korábban is sejthető volt: a washingtoni demokrata körök először Budapest főpolgármesterét szemelték ki eszközül arra, hogy Karácsony Gergely támogatásán keresztül növeljék politikai befolyásukat Magyarországon. Ezzel hazánk szuverenitása mellett a legalapvetőbb demokratikus értékeket és folyamatokat is semmibe vették.

Az is egyértelművé vált, hogy nem mikroadományokból finanszírozták tevékenységüket, hanem valójában a „nagyösszegű adományok forrásának” leplezése céljából gazdasági és politikai fedőszervezeteket hoztak létre.

A hazai baloldal hosszú ideje idegen befolyás alatt áll ugyanis politikája nem a sajátja, önjogú cselekvésre képtelen, hiszen finanszírozói busásan megfizetik azt, hogy a finanszírozók elképzeléseit és véleményét képviselje.

Az aktuális bábnak az illegális migráció támogatásával, a genderpropaganda terjesztésével és az ország háború melletti kiállásával kell kampányolnia.

Így jutottunk el oda, hogy a külföldi érdekeket képviselő baloldaliak az emberek elsöprő többségének akaratával szemben ma is arról beszélnek, hogy hazánk „háborúban áll Oroszországgal”, illetve Magyarország csak akkor „tisztességes”, ha fegyvereket és katonákat küld Ukrajnának – olavasható az elemzésben.

Az Alapjogokért Központ teljes elemzése ITT olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában