Nagyvilág

2018.03.04. 19:54

Visszatér a Mátrix mobilja

USA - Ez az a készülék, melyet Keanu Reeves használt a kultfilmben.

USA - Ez az a készülék, melyet Keanu Reeves használt a kultfilmben.

Tavaly óriási sikerrel debütált a klasszikus Nokia 3310 újragondolt változata, így nem különösebben lepődtünk meg, hogy a finn vállalat bejelentette a lecsúsztatható fedelű 8110-es modell visszatérését is.

Felfejlesztve

Ez az a készülék, melyet Keanu Reeves használt a Mátrix című filmben. Természetesen a 2018-as modell már nem a 20. század végi, hanem a 2018-as sztenderdeknek igyekszik megfelelni: kapott többek között 4G-s adat és internetkapcsolatot, egy 2 megapixeles kamerát és természetesen a WiFi hálózatokhoz is tud csatlakozni. Bár az új köntösben tetszelgő Nokia nem egy okostelefon, a KaiOS operációs rendszerrel Facebookozhatunk, netezhetünk, kezelhetjük levelezésünket a Gmail applikációban, és persze a hírhedt kígyós játékhoz is visszatérhetünk.

A billentyűzettel felszerelt készülék fekete és banánsárga színben lesz kapható, mindössze 80 euróért. Akik unják okostelefonjaikat, valami egyedire vágynak, vagy csak szeretik a Mátrixot, tavasszal csaphatnak le a kütyüre.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!