Nagyvilág

2016.11.15. 11:47

Videó: Bevásárlókocsiból próbálta elvinni egy férfi egy nő gyermekét

USA - Az édesanya korábban soha nem beszélt a férfival, aki kiemelte kislányát a kocsiból. 

USA - Az édesanya korábban soha nem beszélt a férfival, aki kiemelte kislányát a kocsiból. 

A biztonsági kamera felvételei megörökítették, ahogy egy houstoni szupermarketben egy férfi megpróbál elvinni egy kisbabát a bevásárlókocsiból mialatt a gyermek édesanyja háttal áll neki. Florence Monauer, a baba anyukája azt mondta, úgy véli, a férfi megpróbálta elrabolni 14 hónapos lányát amíg nem látta. Mint modta, korábban soha nem beszélt a férfival, de hallotta, amikor elsétált mellettük az azt mondta: ha nem lenne itt édesanyád, elvinnélek.

Mrs. Monauer az eset után azt írta a Facebookon, azt gondolta, hogy a férfi talán csak egy túlságosan barátságos srác, aki nem tudja, mi az ami még elfogadható, és mi az, ami nem. - Nem akartam jelenetet és mérges vagyok magamra, amiért egy percre is magára hagytam a gyermekem. Minél többet gondoltam erre, annál rosszabb lett. Vigyázzanak azzal a férfival! - írta a nő. A rendőrség a felvételek alapján keresni kezdte a férfit.


USA - Ezt az amerikai férfit biztos soha nem fogják felkérni arra, hogy legyen Mikulás.

 

 

Magyar felirattal is megjelent egy közlekedésbiztonsági kampány részeként készült videó, amely a vezetés közbeni mobilozás veszélyeire hívja fel a figyelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!