Nagyvilág

2016.11.22. 09:48

13 ezer darab pennyt ragasztott padlójára egy nő, de az eredmény minden pénzt megér

Elég nagy türelemre lehetett szükség, mire egyenként leragasztotta a rengeteg érmét és elkészült az alkotással. 

Elég nagy türelemre lehetett szükség, mire egyenként leragasztotta a rengeteg érmét és elkészült az alkotással. Szokott aprópénzt gyűjtögetni bögrében? Az Oregonban élő Tonya Toners 13 ezer pennyt gyűjtött össze, majd fogta azokat és kidekorálta belőle a padlót, nem is akárhogyan. Az ötven dollárnyi apró felragasztásához pontosan tíz tubus ragasztót használt és több hónapig tartott mire az teljesen elkészült, olykor pedig a kutyája is hátráltatta a munkában. Ahogy mondta, semmi különöset nem akart kihozni belőle, gyémánt formákat kezdett kialakítani az érmékből, az megtetszett neki, ezért folytatta. A végeredmény pedig igazán lenyűgöző.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Számos oka lehet annak, ha valaki nem a bankba teszi a pénzét, hanem otthon rejti el. Viszont nem biztos, hogy a legjobb helyeken tárolják a bankókat.

 

Könnyű pénzkereseti lehetőségnek tűnt, de később valószínűleg megbánták. Legalábbis többségük.

 

 

Amikor fizetés előtt lecsekkolja a bankszámláját és csak néhány ezer forintot talál azon, a pénztárcájában pedig már csak az apró csörög azon gondolkodik, hova tűnt a pénze. Van egy pár ötletünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!