Nagyvilág

2016.03.25. 15:51

Brüsszeli robbantások - Belga sajtó: befejeződött a rendőrségi akció Brüsszelben

Brüsszel - Befejeződött a rendőrségi akció Brüsszelben, amelynek során egy embert lelőttek - közölte az RTBF belga közszolgálati televízió internetes oldalán pénteken.

Brüsszel - Befejeződött a rendőrségi akció Brüsszelben, amelynek során egy embert lelőttek - közölte az RTBF belga közszolgálati televízió internetes oldalán pénteken.

Egy embert tett ártalmatlanná a belga rendőrség különleges alakulata a Brüsszel Schaerbeek nevű negyedében péntek délután tartott művelete keretében.

- MTI -Brüsszeli robbantások - Belga sajtó: harmadik robbanás is hallható volt Schaerbeekben

Brüsszel - Harmadik robbanás is hallható volt a Schaerbeekben zajló rendőrségi akció során - közölte az RTBF belga közszolgálati televízió internetes oldalán pénteken.

Brüsszeli robbantások - Belga sajtó: egy embert ártalmatlanná tettek Brüsszelben

Brüsszel - Egy embert ártalmatlanná tettek a brüsszeli Schearbeek negyedben zajló rendőrség akció során - jelentette a Belga hírügynökség pénteken.

Brüsszeli robbantások - Két robbanás és fegyverropogás hallatszott a brüsszeli Schaerbeeek negyedben egy rendőrségi razzia kezdetekor

Brüsszel - Két robbanás is hallatszott a brüsszeli Schaerbeek negyedben egy rendőrségi razzia megkezdésekor - jelentette a Belga hírügynökség péntek délután.

Brüsszeli robbantások - Robbanás történt a brüsszeli Schaerbeek negyedben egy rendőrségi razzia során

Brüsszel - Robbanás történt a brüsszeli Schaerbeek nevű negyedben egy rendőrségi razzia során - jelentette a Belga hírügynökség pénteken.


[liveticker name="terrortamadasok-bruesszelben-percrol-percre-2016-03-22"]


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!