Nagyvilág

2014.11.02. 14:19

Ebola egy fotós szemével

Ez eddig a legdurvább fotósorozat a járványról. Kieran Kesner Líbiába utazott, hogy megörökítse az Ebola elleni küzdelem minden mozzanatát. A sorozatnak a következő címet adta: "A pokol szemtanúja".

Ez eddig a legdurvább fotósorozat a járványról. Kieran Kesner Líbiába utazott, hogy megörökítse az Ebola elleni küzdelem minden mozzanatát. A sorozatnak a következő címet adta: "A pokol szemtanúja". A fiatalember májusban diplomázott, három hónappal később pedig már egy repülőn ült, ami Líbia felé tartott. Ez volt a második profi megbízása. Számára azonban több volt, ez mint egy veszélyekkel teli utazás. A nyugat csak későn kezdett el figyelni az afrikai ország segélykiáltására. Kieran úgy érezte, az Ebola elleni harc megörökítése számára küldetés. Az egészben az volt a legrémisztőbb, hogy a gépről leszállva nem egy háború sújtotta országot látott, a veszély láthatatlan volt. Elég megfogni egy fertőzött ajtókilincset és az életének vége. Tekintse meg a megrázó fotókat a galériában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!