Nagyvilág

2013.01.17. 13:22

Három trónt is kapott tavaly II. Erzsébet

London, 2013. január 17., csütörtök (MTI) - Három trónszéket is kapott tavaly ajándékba II. Erzsébet brit királynő, de meglepték korona alakú kutyakosárral is.

London, 2013. január 17., csütörtök (MTI) - Három trónszéket is kapott tavaly ajándékba II. Erzsébet brit királynő, de meglepték korona alakú kutyakosárral is.A brit uralkodó 2012-es ajándékainak listáját a Buckingham-palota tette közzé. Kapott a királynő díszfegyverektől konyharuhákon, Lego-játékon, focistatrikón, lekváron át a kölyöklámáig mindenfélét. Természetesen nem könnyű kiötleni, hogy mivel kedveskedjen az ember olyasvalakinek, akiknek mindene megvan a világon.

A Lego-játék lényegében szobor volt: a Tower-hidat mintázta. A futballmezt Brazíliában ajándékozták a focizni nemigen járó uralkodónak. A textíliáknál maradva, tavaly 81 hímzett, horgolt és kötött darabot kapott II. Erzsébet, négy és fél naponta egyet. Nem sokkal jutott neki kevesebb II. Erzsébet-portréból: 78-at vihetett haza. A brit királynő mindezek tetejébe örökbe fogadhatott egy ázsiai elefántborjút, legalábbis megajándékozták ennek jogával - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!