Nagyvilág

2012.11.20. 09:16

Eladó a világ leglaposabb, legkisebb és "legasztalibb" autója

London, 2012. november 19., hétfő (MTI) - Eladják a világ leglaposabb, legkisebb és "legasztalibb" autóit. A három különleges jármű árverését decemberben tartják Nagy-Britanniában.

London, 2012. november 19., hétfő (MTI) - Eladják a világ leglaposabb, legkisebb és "legasztalibb" autóit. A három különleges jármű árverését decemberben tartják Nagy-Britanniában.Mindhárom jármű Perry Watkins ötletességét, játékosságát és humorát dicséri. Az 50 éves férfi azért akar megválni különleges kocsijaitól, mert kell a hely garázsában újabb autóálmainak.

A három portéka közül a lapos autó magassága mindössze 50 centi, hosszra és szélességre viszont normális a kocsi. 2008-ban lett lapossági világrekorder. A legkisebb kocsi hosszra pöttöm, csupán 130 centis. Egyszemélyes, de csak azoknak ajánlják, akik nagyon szeretnek kuporogni.

A harmadik autó új jelentést ad a gyorsételeknek: karosszériája ugyanis megterített asztal. Igen gyors ételekkel szolgálhat, mivel az étkezőkocsi csúcssebessége 202 kilométer óránként. A leggyorsabb bútor címét birtokolja 2007 óta, egy kanapét előzött meg, amely "csak" 150-nel tudott száguldani.

Az autók együttes kikiáltási ára 40 ezer font - adta hírül a brit Metro újság.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!