Nagyvilág

2012.07.18. 11:24

Három emeletet zuhant, a szomszédja kapta el - Videó!

Három emeletet zuhant az a kislány aki, Brooklynban véletlenül kiszédült az ablakon, tragédia szerencsére nem történt.

Három emeletet zuhant az a kislány aki, Brooklynban véletlenül kiszédült az ablakon, tragédia szerencsére nem történt. Az autista kislány egy szomszéd buszsofőrnek Steve St. Bernard köszönheti életét, szerencsének, hogy a szomszéd épp felfigyelt a gyermek zsivajra és jó pillanatban eltudta kapni a harmadik emeltről zuhanó beteg kislányt. A kislány édesanyja otthon volt a baleset időpontjában, egy másodpercre szaladt át a nagyobbik gyerekhez a másik szobába, amikor megtörtént a baj. Elmondása szerint a helyi törvények szerint, kötelező a kiskorú gyermekeknél, a felfelé húzódó ablakokat biztonsági funkcióval ellátni, de épp légkondicionálót szereltek ezért tejesen nyitva volt az ablak. Az előbb a párkányra, majd a szélére mászó kislányt a szomszéd gyermekek vették észre.

Karcolás nélkül megúszta

- Éppen akkor értem haza a busszal, amikor  hangos gyermekzsivajra lettem figyelmes -  mesélte Steve st. Bernard szomszéd. Amikor látta a kislány nem tudja tartani magát, abban a pillanatban az ablak alá állt, és kiabált, hogy ugorjon.  Amikor elkapta, magával sodorta a lendület, nagyot estek.A kislány szerencsésen megúszta a végzetesnek tűnő balesetet, bár a szomszéd nem érzi magát hősnek, az biztos most a kerületben őt mindenki életmentő hősnek tekinti.

Forrás: dailymail.com



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!