Nagyvilág

2012.04.30. 12:55

Fotó: Szellemet fotóztak a kocsmában

Lefotózták egy évek óta kísértő csapos szellemét egy brit kocsmában.

Lefotózták egy évek óta kísértő csapos szellemét egy brit kocsmában.Az Apsley House a Nagy-britanniai Southsea településen kíséret járta hely. Legalábbis így tartják.

Évek óta kísérti a helyi kocsmát - állításuk szerint azért biztosak benne, mert minden ok nélkül borzongás járja át őket és véletlenszerű légáramlat érinti meg valamelyiküket, miközben a többiek nem tapasztalnak semmit és hasonlók - a törzsvendégek tudni vélik, hogy ez egy korábban ott dolgozó csapos szelleme lehet valószínűleg. A kocsma jelenleg egy nemrégiben nyugdíjba vonult házaspár tulajdonában áll és egyik alkalmazottuk, Paul Morgan nemrégiben készített egy fotót egy kocsmai összejövetelen, amin a szellemet is megörökítette. A fotót az iPhone-jával készítette, s mint az az ilyet történeteknél lenni szokott, csak később vette észre, hogy van egy "hivatlan vendég" is a fotón - amit a helyek mind nem eviláginak gondolnak.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!