Nagyvilág

2011.07.08. 08:32

Nagyon béna sofőr frontálisan csattan

Egy holland srác nem tudta eldönteni jobbról, vagy balról kerülje ki az akadályt, ráadásul a fék helyett a gázra taposott.

Egy holland srác nem tudta eldönteni jobbról, vagy balról kerülje ki az akadályt, ráadásul a fék helyett a gázra taposott.Itthon is ment a tévében egy, a sofőrök bénázását bemutató valóságshow, a franchise alatt futó holland verzióban azonban durván elbénázta a kocsi vezetője a manővert. Nemvolt túl bonyolult a feladat, adott pályán kellett gyorsítani, majd a táv felénél jobbra és balra nézve eldönteni melyik irányba szeretné kikerülni az út végére állított akadályt.

A start még ment, és a szétnézés egy része is, hősünk azonban pánikba esett a közelgő útvég láttán és a fék helyett a gázba taposott. Hatalmas csattanás lett a vége, de szerencsére senki nem sérült meg komolyabban. Megfigyelésre azért beszállították az egyik operatőrt a kórházba. Nem szőke és nem nő, mégsem megy neki a vezetés nevű dolog.

- MON -

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!