Nagyvilág

2011.03.07. 17:31

Megtalálták Raisz Szilárd és Csaba, a dunaszedahelyi maffiamészárlás gyanúsítottjainak holttestét?

<p>Megtalálta a szlovák rendőrség néhány napja a dunaszerdahelyi Raisz Szilárd és Csaba holttestét - állítja a joj.sk.</p>

A rendőrség szervezett bűnözés elleni részlege a hétvégén két holttestet ásott ki a Nagyszombati kerületben, állítólag a dunaszerdahelyi mészárlással vádolt Raisz-fivérek holttestét. A két holttestet szakértők vizsgálják.

Raisz Csabát és Raisz Szilárdot azzal vádolják, hogy közreműködtek a 12 évvel ezelőtti, a dunaszerdahelyi Fontána bárban elkövetett tízes gyilkosságban. Emiatt öt évig vizsgálati fogságban voltak, mivel azonban ennyi a vizsgálati fogság törvényben megszabott maximális időtartama, ezt követően szabadlábra helyezték őket.

A két testvér 2008-ban tűnt el nyomtalanul. Szemtanúk a dunaszerdahelyi Max bevásárlóközpontban látták őket utoljára, ahonnan egy üzleti tárgyalásra készültek.
A dunaszerdahelyi Fontána bárban 1999. március 25-én történt mészárlás állítólagos megrendelőjét, Sátor Lajost még régebben keresi a rendőrség.

Jaroslav Spišiak, az országos rendőrfőkapitány a Paraméter megkeresésére kijelentette, sem
megerősíteni, sem pedig cáfolni nem kívánja a hírt. "Amint érdemi információval tudunk majd szolgálni a Raisz-fivérek eltűnése ügyében, mint minden egyéb esetben, annak rendje-módja szerint tájékoztatjuk a közvéleményt" - így a főrendőr.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!