Nagyvilág

2011.02.09. 16:43

Egy ágyban egy bengáli tigrissel

<p>A Will nevű hat hónapos tigrist majdnem ugyanúgy neveli a tinilány, mint egy kutyát.</p>

A floridai tini Flicia Frisco szokatlan háziállatot tart és még szokatlanabb éjszakai rutinja alakult ki kedvencével. Háziállatát Will-nek hívják és történetesen egy bengáli tigris, aki lefekvés előtt felmászik a lány ágyára és egész este együtt alszanak, akárcsak egy kutya a gazdi ágyában. A ciklámen-leopárdmintás ágytakarós ágyon kényelmesen elfér a furcsa páros, de már nem sokáig. Will most hat hónapos és 1 éves koráig aludhat Felicia ágyában. A "kis" bengálit fogságban tenyésztették egy olyan program keretén belül amiben Felicia szülei is részt vesznek és születésétől a 17 éves lány gondozza Willt, akit elutasított az anyja.

A Peoplepets.com portálnak nyilatkozó lány elmondta: ez is olyan, mintha kutyája lenne valakinek, már csak azért is mert Will is sokat nyalogatja őt, s aki tigrisek között nő fel, annak ez normális.

Nézze meg a kedves képeket ide kattintva >>>

"Persze a szüleim belém nevelték, hogy soha ne bízzak meg teljesen egy állatban, még akár egy kutyában sem. Így tudatában vagyok a kockázatoknak, ezért sem alhat 1 éves kora után az ágyamban Will" - nyilatkozta a lány. Akinek nem most fordul meg először tigris az ágyában,; korábban Will apja Daruba is sokat aludt Feliciaval 1 éves koráig.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!