Nagyvilág

2011.01.25. 13:04

Videó! Pofára esett a balfék csupasz drukker

<p>Meztelenül akart beszaladni a pályára, de csak az üvegnek rohant, onnan meg visszapattant.</p>

A brit építész, aki végzetes kísérletet tett, hogy átélje a globális „meztelenülbeszaladokapályára” élményt csúfos kudarcot vallott, viszont a YouTube-on hatalmas sztár lett.

Tom Annandale (28) wilmslow-i (Cheshire) lakos Spanyolországban nyaralt, amikor egy teniszmérkőzésre akart beszaladni egy szál semmiben. Szerencsétlenségére, a nagy izgalomban nem vette észre, hogy a pályát egy szép teli üvegfal választja le és izomból nekiszaladt. A jelenetet egy barátja videóra is felvette, és 12 nappal ezelőtt feltöltötte a YouTube-ra.

Nézze meg a videót ide kattintva  - felnőtt tartalom! >>>

A Daily Mail brit hírportálnak a férfi elmondta: ez a kis móka, nagyon kínosan végződött. Mikor visszapattant az üvegfelületről annyira zavarban volt, hogy csak felugrott és elszaladt, pedig minden porcikája fájt az ütődéstől és eséstől, így másnapra egy sor helyen véraláfutásos lett. De a büszkesége jobban sérült, mint testrészei, bár ma már ő is képes nevetni a történteken.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!