Nagyvilág

2011.01.25. 09:16

Durva! Túlélte a 23 emeletnyi öngyilkos zuhanást

<p>Kivetette magát egy Buenos Aires-i szálló 23. emeleti étterméből egy asszony hétfőn, majd rázuhant egy parkoló taxi tetejére. Valamilyen rejtélyes oknál fogva azonban túlélte, életveszélyes állapotban vitték kórházba.</p>

A 30 éves nőt megműtötték, eltávolították lépét, veséjét, egyik tüdejét, de életben van. Az argentin média megszólaltatott szemtanúkat. Elmesélték, hogy a Panamericano hotel tetején lévő étteremben voltak, akárcsak az asszony. A nő megitta kávéját, majd a pénztárcáját letette az asztalra, levette a cipőit, odament a biztonsági korláthoz, átmászott rajta és a mélybe vetette magát.

"Ha nem szálltam volna ki előzőleg, ott halok meg" - nyilatkozta a taxis, akinek kocsijára zuhant a nő, pontosan 1 másodperccel azután, hogy taxis kiszállt autójából. A 39 éves sofőr azt mondta: először hazatelefonált, mert hallani akarta családtagjai hangját, a beszélgetés után pedig zokogásban tört ki.
- Független Hírügynökség -

Nézze meg a videót  a képre kattintva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!