Nagyvilág

2010.12.08. 17:46

Életét kockáztatta kutyájáért a lány

<p>Befagyott tavon sétált a nő a kutyájával, amikor a labrador alatt beszakadt a jég. A lány a vízbe vetette magát kutyája után.</p>

Valóságos dráma bontakozott ki egy lancashire-i folyónál, ahol egy lány nem gondolkozott, amikor kutyája alatt egyszer csak beszakadt a jég. A nő, annak párja és a labrador ugyanis a befagyott vízen sétált, amikor a kutya vékony jégrétegre lépett és az beszakadt alatta. A lány észrevéve, hogy mi történt a jég szélére csúszott és megpróbálta elérni a kutyát, de tovább szakadt a jég és a lány is a vízben kötött ki. Nagy nehezen kutya és gazdi kijutottak míg a lány tehetetlen párja a parton állva nézte végig, hogy hősies barátnője a kutya után veti magát, s csak akkor segített tessék lássék felhúzni a lány, mikor az a biztonságos jégrétegre szenvedte magát.
Hogy hülyeséget csinált a lány az nem kérdés, de ilyen odaadást sokkal inkább fordítva szoktunk látni, azaz: a kutya menti meg a gazdáját. Szóval, ha hülyeség is volt - mert a kutya nyugodtan kiúszott volna a mentőakció nélkül is - a szeretet egy nagyon szép megmutatkozása volt a lány tette.

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

Az teljes jelenetet egyébként lefényképezte egy parton sétáló nő, Alice Woods (25) aki az egésznek szemtanúja volt. "Komolyan azt hittem, hogy valaki meg fog halni. Mikor megláttam, hogy a lány elindul a beszakadt jég felé teljesen pánikba estek. A kutya nyöszörgött ahogy a vékony jég beszakadt alatta, és szörnyű volt látni. Kiabáltam a nőnek, hogy ne menjen a kutya után, de nem hallgatott rám. Tudtam, hogy még jobban beszakad a jég azon a részen, hiszen már a kutya súlyát sem bírta el. Nagy szerencse, hogy nem lett belőle tragédia" - számolt be a látottakról a fotókat is készítő lány.
- MON -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!