Nagyvilág

2010.09.05. 12:30

Leszúrta a brit férfit és leendő menyasszonyát a szerető az eljegyzési bulin

<p>Halálra késelt egy brit férfit egy nő féltékeny szeretője a Fülöp-szigeteken, vasárnap. A rendőrség közlése szerint a szerető megszurkálta a nőt is, akit súlyos sérülésekkel vittek kórházba.</p>

A hatóságok bejelentése szerint a brit John Lorne McDonald egy internetes társkereső oldalon ismerkedett meg a 31 éves Nanqueen Romeróval, majd annyira elmélyült a kapcsolatuk, hogy a férfi elutazott a Fülöp-szigetekre megkérni a nő kezét. Az asszony fülöp-szigeteki szeretője azonban ezt nem tudta elviselni.

McDonald egy eljegyzési bulit szervezett a nő házában, és az eseményre meghívót kapott Anselmo Locastales, a szerető is. Még nem tudni, hogy a nő beszélt-e előzőleg a brit férfinak a barátjáról, Anselmo Locastales-ről, aki a parti kezdete után kést ragadott, majd dühében rátámadt a párra, aztán elmenekült a helyszínről, és a rendőrség egyelőre keresi.

Még azt sem tudni, hogy ki volt John Lorne McDonald, azon kívül, hogy brit állampolgár. A szegénységtől menekülni akaró fülöp-szigeteki nők előszeretettel használják a társkereső oldalakat, hogy egy jó parti révén elmehessenek külföldre a jobb élet reményében.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!