Nagyvilág

2010.09.28. 18:13

Gusztustalan: egér sült a kenyérbe

<p>A család a kenyér negyedét megette, mire meglátták, hogy egy kisegér van belesülve. De nem ez volt a legrosszabb, hanem, hogy az egérnek már hiányzott a farka...</p>

Elképzelni sem tudunk rosszabbat annál, mint amit egy brit család tapasztalt meg a héten. Stephen Forse (41) otthon, étkezés közben hátborzongató felfedezést tett: a Tescoban vásárolt előre csomagolt, szeletelt kenyérbe egy egér volt belesütve. A legrosszabb, hogy ő és gyermekei már több szeletet is megettek a kenyérből.

Az oxfordshirei Kidlingtonban élő négy gyermekes család rosszul lett mikor meglátták a megsült egeret és rögtön kihívtak egy közegészségügyi tisztviselőt, aki elmondta a vizsgálat után, hogy az egér farka hiányzott. "Azon töprengtem, hogy vajon megettük e az egér farkát az addig elfogyasztott kenyérszeletekkel együtt?"

Nézze meg a fotót >>>

Az egyik családtag meg is betegedett, a terméket gyártó mitchami céget pedig megbírságolták, a szóvivő pedig elnézést kért a családtól a "kellemetlenségért".
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!