Nagyvilág

2010.08.24. 09:21

Magához tért a hatodikról kizuhant tornásznő

<p>Visszanyerte eszméletét, de továbbra is életveszélyes az állapota annak az olasz válogatott tornásznőnek, aki még szombat éjjel zuhant ki eddig tisztázatlan körülmények között egy moszkvai lakóház hatodik emeleti lakásának ablakán - adta hírül kedden a RIA Novosztyi.</p>

A ritmikus sportgimnasztikával foglalkozó, Szentpéterváron élő 15 éves lány állítólag ismerőseinél vendégeskedett az orosz fővárosban.

Violetta Balliranót jelenleg a moszkvai Botkin Klinika sebészeti intenzív osztályán ápolják. Az olasz válogatott tagját súlyos fejsérüléssel és számos csonttöréssel szállították kórházba. Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség nyomozást indított.

Egy másik, hasonló ügyben is nyomoz a moszkvai rendőrség. Kedd reggel egy ismeretlen, mindössze fehérneműt viselő, 20 év körüli, fekete bőrű nő holttestére bukkantak járókelők Moszkva egyik déli kerületében, aki szintén egy emeleti ablakból zuhant ki. Az áldozat személyazonosságát egyelőre nem tudták megállapítani, és a körülmények sem tisztázottak.
- Független Hírügynökség -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!