Nagyvilág

2010.07.14. 12:08

Sav marta szét az arcát! - így néz ki most

<p>Szerelme sósavval öntötte le a gyönyörű modell arcát, aki ezt követően az utcára sem lépett ki. Számtalan műtét után így néz ki most Katie arca.</p>

Mint arról már beszámoltunk: a szép modell-bemondónő Katie Piper a Facebook-on ismerkedett össze egy férfivel még 2008-ban, aki szerelmével teljesen levette őt a lábáról. A férfi később megerőszakolta, megverte, majd nem sokkal ezután egy felbérelt emberrel sósavat locsoltatott rajta végig az utcán. Katie arca és mellkasa szétégett, beszélni sem tudott, mert a sav a nyelőcsövét is szétmarta. A kórházban azért könyörgött az orvosoknak, hogy öljék meg, mert így nem akar tovább élni. A csinos szőke Katie egyik szemére megvakult, majd operációk sorát kezdték el végrehajtani rajta.

Nehéz elhinni, hogy csupán két éve történt mindez, ugyanis a brit híresség ma már nem látja magát torznak, és otthonát sem fél elhagyni. Katie Piper mindezt egy úttörő műtétnek köszönheti, ami segített visszaadni a szépségét. Összesen 40 beavatkozást végeztek rajta, s ma már csak nagyon közelről lehet észrevenni az égési nyomokat.

Nézze meg a képeket - Ilyen volt, ilyen lett >>>

A híresség nemrégiben létrehozott egy alapítványt, ahol az égési sérült embereknek segítenek.
- MON -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!