Nagyvilág

2010.02.07. 17:34

Tagadja a svéd koronahercegnõ leendõ férje, hogy súlyos beteg

<p>Tagadta vasárnap megjelent interjújában a svéd trónörökösnõ võlegénye, hogy súlyos beteg lenne, miután májusban veseátültetésen esett át.</p>

A 36 éves Daniel Westling, az egykori középiskolai tanár, azt mondta az Expressen címû svéd lapnak a pénteken és szombaton megjelent hírekre reagálva, hogy a sajtó hamis információt terjeszt róla.

A svéd bulvárlap, az Aftonbladet állította, hogy súlyos fertõzést kapott Viktória hercegnõ, a trón várományosa leendõ férje az átültetés után, és most titokban kezelik, ami azt kockáztatja, hogy esetlege nem tartják meg a június 19-re tervezett királyi esküvõt.

"Borzasztó nehéz ilyen dolgokról olvasni, és az embereket körülöttem megrémíti mindez. Csupán ellenõrzõ vizsgálaton voltam, és egyébként is, kérek mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a magánéletemet"- mondta a koronahercegnõ võlegénye. XVI. Károly Gusztáv svéd király, illetve a királyi család szóvivõje "abszolút hamisnak" nevezte a leendõ herceg egészségi állapotával kapcsolatos információkat. Mint mondta, "Viktóriát felzaklatják a rémhírek".

Westling és a 32 éves Viktória akkor találkoztak, amikor a hercegnõ dolgozni kezdett a férfi egyik magániskolájában. Westlingnek két magániskolája és több fitnesz-szalonja van Svédországban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!