Multimédia

2013.03.08. 08:44

Megújul a Facebook üzenőfala

Látványos változás előtt a Facebook. Külön-külön hírfolyamba kerülnek a játékok, a fotók, a hírek.

Látványos változás előtt a Facebook. Külön-külön hírfolyamba kerülnek a játékok, a fotók, a hírek.

Sajtótájékoztató keretében Mark Zuckerberg maga mutatta be a hírfolyam újdonságait a cég Menlo Park-i központjában. A megújuló üzenőfal leginkább egy hírportálra hasonlítana, az egyes sztorik kategóriájuk szerint kerülnek csoportosításra: ismerősök bejegyzései, fotók, játékok, hírek és további kategóriák szerint.

Megváltozhatnak tehát böngészési szokásaink a Facebook-on. Az új verzió sokkal inkább a mobilos változatok irányába megy el, nem lesz markáns különbség külsőre a böngészős változat és a mobil eszközökön futó alkalmazások között, mint ahogy jelenleg van. Az üzenőfalunk eddig is személyre szabható volt, a hangsúly ezúttal a külcsínen van: sokkal nagyobb méretben jelennek meg a képek és videók, látványosabb, szebb hírfolyammal találkozhatunk majd a jövőben.

A Facebook lehetőséget ad rá, hogy még a frissítés előtt megismerkedjünk az újdonságokkal, feliratkozhatunk egy várólistára, ha nagyon türelmetlenek lennénk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!