Multimédia

2008.09.12. 12:38

Lehet még fokozni a pánikhangulatot

<p>A napokban kezdődött nagyszabású fizikai kísérlet már így is komoly riadalmat okozott, ennek tetejébe a még egy olyan alak is feltűnt, akinek a jelenléte nem túl sok jót ígér...</p>

Napok óta másról sem hallani, minthogy eljő a világvége. Egy 16 éve tinilány például úgy gondolta, hogy ő bizony nem várja meg a kísérlet végét, és végez magával. A tragédia híre bejárta a világsajtót, mint ahogy lassacskán a következő kép is: 

Ugyan mire gondoljunk, ha egy nagyszabású - állítólag - biztonsági kockázatot rejtő fizikai kísérlet helyszínén felbukkan egy mókus, aki megszólalásig hasonlít a Half-Life-ból ismert Gordon Freeman-re? A dolog minimum vicces, bár a Half-Life függők már bizonyára tűkön ülve várják a további fejleményeket...

  • Szerdán is elmaradt a világvége
    Szerdán kezdődött az emberiség legnagyobb fizikai kísérlete. Még a tudósok is megosztottak azzal kapcsolatban, hogy a Nagy Hadronütköztető beindítása biztonságos-e.

  • Öngyilkos lett egy 16 éves lány az "ősrobbanás-kísérlet" miatt
    Egy 16 éves indiai lányt annyira felkavartak az európai "ősrobbanás-kísérletről" hírt adó, a világvége lehetőségét megpendítő tudósítások, hogy öngyilkosságot követett el.

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!