Mozi

2016.02.03. 14:40

Öt páros belépőnk van a Viharlovagok c. filmre!

Ha látni szeretné az amerikai parti őrség hőseinek egy húzósabb napját, jobb ha máris regisztrál jegyjátékunkra!

Ha látni szeretné az amerikai parti őrség hőseinek egy húzósabb napját, jobb ha máris regisztrál jegyjátékunkra!

1952. február 18-án óriási vihar csapott le New England-re, amely végigpusztította az Egyesült Államok keleti partvidékét, nem beszélve a partok közelében tartózkodó hajókról. Így járt a Boston felé tartó SS Pendleton tartályhajó is, amelyet a vihar egyszerűen kettészakított. A hajó gyorsan süllyedő tatjában több mint 30 tengerész esett csapdába. A fedélzeten tartózkodó rangidős tiszt Ray Sybert (Casey Affleck) rövidesen rájön, hogy neki kell a kezébe venni az irányítást és rávenni a rémült embereket, hogy vitatkozás helyett kezdjenek közösen dolgozni, ha túl akarják élni a keleti part egyik legdurvább viharát. Eközben a katasztrófa híre eljut a parti őrség massachusetts-i támaszpontjára is, ahol Daniel Cluff (Eric Bana) mentőtiszt vakmerő mentőakciót indít a hajóroncsban rekedt emberek felkutatására. Az előttük álló akadályok ellenére négy fő indul a Pendleton legénységének segítségére. Bernie Webbernek, a parti őrség kapitányának (Chris Pine) mindössze egy fából készült csónak, egy kis teljesítményű motor áll rendelkezésére a mentéshez, ráadásul a kemény hidegben, a közel 30 méteres hullámok és a hurrikán erejű szél közepette még a navigációhoz sem kap sok segítséget.

A Disney The Finest Hours című filmje az amerikai parti őrség hősies mentőakciójáról szól. A rendezői székben Craig Gillespie ült, a szereplők között pedig olyan nevek tűnnek fel, mint Chris Pine, az Oscar-díjra és Golden Globe-ra jelölt Casey Affleck, Ben Foster, Holliday Grainger, John Ortiz és Eric Bana. A forgatókönyvet a szintén Oscar-jelölt Scott Silver, Paul Tamasy és Eric Johnson írta, Michael J. Tougies és Casey Sherman azonos című dokumentumregénye alapján. A Viharlovagok február 4-én érkezik a hazai mozikba.

Játékunk nyertesei:

Lengyel Viktor - deejay.hexy@...

Varga Kristóf - varga.kristof13@...

Gyükér Beáta - gyukerbea@...

Baráth Veronika - barathveronika@...

Bárány Dénes - denes1993@...

emailben értesítünk a nyeremény átvételéről

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!