Mozi

2015.10.21. 13:46

Látta már a Mélyütést? Adunk rá két jegyet, ha szerencséje van!

Tegyen próbát nyereményjátékunkon! Egy pehelykönnyű kérdésre kell válaszolnia csak és máris bent van a kalapban. Öt páros belépőt sorsolunk.

Tegyen próbát nyereményjátékunkon! Egy pehelykönnyű kérdésre kell válaszolnia csak és máris bent van a kalapban. Öt páros belépőt sorsolunk.

A szívbemarkoló és látványos sportdráma főszerepéhez Jake Gyllenhaal elképesztő átalakuláson ment keresztül, rengeteget edzett, hogy megfelelő formába kerüljön a bokszoló megformálásához. Az edző szerepét az Oscar-díjas Forest Whitaker alakítja, akit Az utolsó skót király vagy például a Szellemkutya című klasszikusból ismerhetnek a filmrajongók. A rendezői székben az az Antoine Fuqua ül, aki a Denzel Washingtonnak Oscar-díjat hozó Kiképzést is jegyezte. A filmben feltűnik a rapper 50 Cent, illetve a True Detective második évadának női főszereplője, Rachel McAdams is, aki tavaly szerepelt Philip Seymour Hoffman utolsó filmjében, Az üldözött-ben is.

Játékunk nyertesei:

Barger Renáta - szonja4@...

Szakos Gerda - szakosgerda@...

Portányi Georgina - miskolci12@...

Soltész Gábor - solteszgabor90@...

Nagy Liána - nlili@...

emailben értesítünk a nyeremény átvételének módjáról

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!