Mezőkövesd hírei

2018.04.19. 14:32

Tavaszköszöntő gálát tartottak Mezőkövesden

Mezőkövesd - Jótékonysági gálaműsort adtak Mezőkövesden idén is az Alapfokú Művészeti Iskola tanulói és tanárai.

Mezőkövesd - Jótékonysági gálaműsort adtak Mezőkövesden idén is az Alapfokú Művészeti Iskola tanulói és tanárai.

A Közösségi Ház színháztermében a zenei produkciók mellett néptáncbemutatót is láthatott a közönség. A Tavaszköszöntő Jótékonysági Est minden évben kiemelt rendezvény az iskola életében, ahol a növendékek egyéni és csoportos produkciókban, valamint tanáraikkal közösen mutatják meg tudásukat.

Szinte minden korszakból

A műsor elején Mozerné Horga Stefánia, az Alapfokú Művészeti Iskola tagintézmény-vezetője köszöntötte a megjelenteket, majd Nyikes Nikoletta művésztanár, a rendezvény konferansziéja elmondta, a változatos műsorban szinte minden korszakból hallhatunk zeneműveket. Ács Gyula vezénylésével az iskola szimfonikus zenekara játszott el két klasszikus darabot nyitásként, ezt követően egymást váltották a színpadon az ifjú művész-palánták, akik fúvós, vonós, billentyűs, és pengetős hangszereiken adtak elő darabokat, de hallhattunk énekes és láthattunk néptáncos produkciót is, valamint az iskola énekkara is fellépett Nagyné Demeter Ilona vezénylésével.

A műsor első része után a gála védnöke, Bozsikné Vig Marianna tankerületi igazgató köszönetet mondott a gyerekeknek, tanároknak, szülőknek, valamint egyebek mellett gratulált a rendezvényhez és az iskola Akkreditált Tehetségponttá válásához.

A gála utolsó produkciójaként a hagyományokhoz híven Panyi Zoltán vezénylésével az iskola fúvószenekara lépett színpadra és tették emlékezetessé az estét.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!