Magyarország

2013.02.10. 13:25

Havazás - Nincs fennakadás a Liszt Ferenc-repülőtéren

Budapest, 2013. február 10., vasárnap (MTI) - Nem okoz fennakadást a havazás a fővárosi Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a kifutópályák nem havasak, legfeljebb nedvesek, így csak az ilyenkor kötelező jégtelenítés miatt számíthatnak hosszabb menetidőre az utasok - mondta Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója vasárnap az MTI-nek.

Budapest, 2013. február 10., vasárnap (MTI) - Nem okoz fennakadást a havazás a fővárosi Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a kifutópályák nem havasak, legfeljebb nedvesek, így csak az ilyenkor kötelező jégtelenítés miatt számíthatnak hosszabb menetidőre az utasok - mondta Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója vasárnap az MTI-nek.Tájékoztatása szerint reggel óta folyamatosan dolgoznak a repülőtér hószolgálatának munkatársai, akik jelenleg már az előtér és a gurulóutak megtisztítását végzik.

Hardy Mihály hangsúlyozta: ha az időjárás az előrejelzéseknek megfelelően alakul, akkor vasárnap estig nem változik a helyzet a repülőtéren, és zavartalan marad a forgalom.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!