Magyarország

2011.05.11. 17:17

Nem biztos, hogy elaltatják a gyilkos kutyát

<p>Nem biztos, hogy elaltatják azt a kutyát, amelyik vasárnap este a Veszprém megyei Noszlopon halálra mart egy hatéves kisfiút.</p>

Unger Zoltán, a helyi gyepmesteri telep vezetője a napló-online-nak nyilatkozva azt mondta, hogy a noszlopi gyilkos kutyát nem biztos, hogy elaltatják, mint hasonló helyzetben elődeit. Ma már, ha a körülmények engedik, örökbe fogadhatja egy új gazda. Tulajdonosai egyébként lemondtak az állatról és az ebet hamarosan a veszprémi Vackor Állatvédő Egyesülethez viszik.

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, kutyák martak halálra egy hatéves kisfiút vasárnap este a Veszprém megyei Noszlopon. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a kisfiú és apja rokonaiknál voltak látogatóban. A gyerek kikéredzkedett az udvarra, ahol két németjuhászt és egy tacskót tartottak. Valamivel később az apa fia keresésére indult, ekkor vette észre a több sebből vérző gyereket. A mentők megpróbálták újjáéleszteni a kisfiút, de nem jártak sikerrel. A megyei rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárást, egyelőre ismeretlen tettes ellen.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!